Sos chili pentru fripturi din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Chili cu verdeturi
PrinteazaChili cu verdeturi din: ardei, coriandru, ghimbir, otet alb, ulei de masline si sare.
- 1 ardei poblano (mexican), fara samburi si taiat in doua pe lungime
- 2 ardei jalapeno, fara samburi
- 1/2 ceasca de coriandru (frunze si tulpini)
- 2 catei de usturoi taiati pe din doua
- 1 lingura de ghimbir proaspat, decojit, tocat fin
- 1 linguri de otet alb
- 2 linguri de ulei de masline
- 1/4 lingurita de sare
Moc de preparare:
Coace ardeii iuti aproximativ 8-10 minute, intorcandu-i pe cei jalapeno la jumatatea timpului. Lasa-i sa se raceasca.
Apoi decojeste-i si paseaza-i intr-un blender cu restul ingredientelor.
Cand obtii o pasta, transfera totul inre-un borcanel proaspat spala si uscat. Rezista la frigider pana la 2 saptamani.
Chili cu verdeturi
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos chili pentru fripturi
Sos chili cu rosii si usuturoi
Sos chili cu rosii si usutroi din: ardei iuţi roşii, ardei iute galben, roşii, sare, boia iute, ulei, usturoi, apă. Ingrediente: 5 ardei iuţi roşii 1 ardei iute galben 3 roşii sare 1 linguriţă boia iute ulei 2 căţei usturoi 200 ml apă Mod de preparare: Tai ardeii fâşii sau rondele, cu tot cu seminţe. Pisezi usturoiul […]
Pofta buna!
Da,din asta vreau si eu
Imi place