Varză murată cu ardei şi hrean

Printeaza

Varză murată cu ardei şi hrean din: varza, ardei capia, hrean, zahar, otet si sare.

Ingrediente:

  • 5 kg varză albă
  • 3 kg ardei capia
  • 500 g hrean
  • 100 g zahăr
  • 500 ml oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie varza şi ardeii mărunt. Se rade hreanul şi se amestecă bine cu varza şi ardeii. Se adaugă sare după gust. Zahărul se dizolvă în oţet şi se toarnă peste compoziţie.

Se amestecă bine. Se acoperă cu un capac şi se lasă, de preferat, 36 de ore, după care se poate pune in borcane şi deja se poate servi.

Varză murată cu ardei şi hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.