Prăjitură cu foi de napolitane si cremă de cacao
PrinteazaPrăjitură cu foi de napolitane si cremă de cacao din: foi de napolitana, zahar, oua, margarina, cacao, zahar vanilat, nuca de cocos, ness.
- 1 pachet foi de napolitană
- 300 g zahăr
- 3 ouă
- 400 g margarină (sau unt)
- 3 linguri cacao
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 1 lingură nucă de cocos
- 2 plicuri ness
Mod de preparare:
Amesteci cu o lingură de lemn, pe baie de aburi, la foc mic ouăle cu zahărul, vanilia, cacaua şi ness-ul. După ce s-a topit zahărul, adaugi margarina şi mai laşi să fiarbă 20 de minute la foc mic.
Când s-a îngroşat compoziţia, pui nuca de cocos, o iei de pe foc şi o întinzi fierbinte între foile de napolitană.
Poftă bună!