Oua taranesti cu ceapa

Printeaza

Oua taranesti cu ceapa din: oua, ceapa, rosii, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le pui deoparte.

Ceapa tăiată mărunt o rumeneşti uşor în ulei, după care adaugi roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate în cuburi mici.

După ce roşiile s-au încins bine, adaugi ouăle tăiate cuburi, sare, piper după gust şi răstorni într-o farfurie adâncă.

Serveşti ouăle fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • oua taranesti

2 comentarii

  1. simplu si bun, sambata cand sunt acasa fac si eu mereu omleta

  2. Adriana Valentina

    pacat ca nu se vad

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.