Omleta cu paste presarata cu ciuperci

Printeaza

Omletă cu paste presărată cu ciuperci din: taitei, sare, ciuperci, ceapa verde, usturoi, oua, smantana, patrunjel, parmezan, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Omleta cu paste presarata cu ciuperci

  • 200 g taitei lati
  • sare
  • 200 g ciuperci champignon
  • 4 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 5 oua
  • 50 g smantana
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, apoi se scurg. Se taie ciupercile rondele, iar ceapa verde inele. Se toacă usturoiul mărunt.

Se bat ouăle cu smântână, pătrunjelul, parmezan, sare şi piper. 2 Se călesc ciupercile şi usturoiul în 2 linguri de ulei 1-2 miinute.

Se adaugă pastele şi ceapa verde, se toarnă amestecul cu ouă bătute şi se ţine 3-4 minute pe foc. Se aşază omleţa pe o farfurie, apoi se răstoarnă şi se prăjeşte şi pe partea cealaltă 3-4 minute la foc mediu. Se ornează.

Omletă cu paste presărată cu ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O omleta delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.