Lasagna cu porc si telemea

Printeaza

Lasagna cu porc si telemea din: foi de lasagna, carne de porc, telemea, cascaval, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, unt, vin, foi de dafin, saer, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 1 cutie cu foi de lasagna
  • 500 g carne de porc
  • 400 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 100 g pasta de tomate
  • 1 cescuta cu suc de rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu unt
  • 1 pahar cu vin
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa cu foile de dafin. Adaugă carnea tocată, sare şi piper. Pune pasta de tomate dizolvată într-o ceşcuţă cu apă călduţă şi vinul.

Lasă să fiarbă la foc mic, până se înăbuşă bine carnea şi absoarbe tot lichidul, într-o formă unsă cu unt, pune (în această ordine) sos de roşii, foi de lasagna fierte în apă cu sare şi scurse, amestecul de carne, foi de lasagna şi telemea rasă.

Repetă aceasta operaţiune de trei ori. Ultimul strat să fie de foi de lasagna. Presară deasupra caşcaval ras şi lasă la cuptor cam 40 de minute.

Lasagna cu porc si telemea

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place lasagna, e una din retetele mele preferate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.