Conopidă cu smantană si caş

Printeaza

Conopidă cu smantană si caş 

Ingrediente:Conopidă cu smantană si caş

  • 1 kg conopidă
  • 40 g unt
  • 2 ouă
  • 200 g smântână
  • 60 g caş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida în bucheţele, o speli bine şi o fierbi în apă cu sare până se înmoaie puţin. O strecori şi o laşi să se scurgă bine. Ungi apoi un vas termorezistent sau o cratiţă cu unt şi pui conopida în ea.

Pui sare şi piper după gust. Intr-un vas mai mic spargi ouăle, le baţi ca pen­tru omletă, adaugi smântână, o parte din caşul răzuit, sare şi piper după gust. Amesteci totul bine şi răstorni compoziţia peste conopidă.

Pe deasupra, presari caşul rămas şi pui şi unt. Dai apoi mâncarea la  cuptor, la foc mic, pentru 10-15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.