Parfait de ciocolata si caramel
PrinteazaParfait de ciocolata si caramel din: alune de padure, lapte condensat, frisca, ciocolata, caramele, sos caramel si sos de ciocolata.
- 100 g alune de padure, rumenite si tocate
- 200 ml lapte condensat
- 500 ml frisca lichida
- 150 g ciocolata amaruie, topita la bain marie
- 100 g caramele, tocate
- 150 g sos de caramel – de cumparat
- sos de ciocolata – de cumparat, incalzit, pentru servit
Mod de preparare:
Tapeteazâ o forma de chec dle 1 litru cu film alimentar şi presară 25 g alune, intr-un bol bate frişca şi laptele condensat spumă.
Pune jumătate din cantitate în alt bol. Incorporează ciocolata topitâi într-un bol iar în celălalt bol încorporeaază alunele ramase şi caramele
Toarnă în formă jumătate dirn cantitatea cu ciocolată, toarna jumătate din sosul caramel şi i toarnă deasupra jumătate din cantitafitea cu alune.
Repetă procedeul şi dă la congelator 4 ore.
Pentru a servi, răstoarnă parfeul pe platoul de servit, stropeşte cu s sos de ciocolată şi taie felii.
Parfait de ciocolata si caramel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- parfait de ciocolata
Asta arata ca o prajitura, si cand zic asta ma refer la Parfait de ciocolata si caramel
Like