Parfait de ciocolata si caramel

Printeaza

Parfait de ciocolata si caramel din: alune de padure, lapte condensat, frisca, ciocolata, caramele, sos caramel si sos de ciocolata.

Ingrediente:

  • 100 g alune de padure, rumenite si tocate
  • 200 ml lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata amaruie, topita la bain marie
  • 100 g caramele, tocate
  • 150 g sos de caramel – de cumparat
  • sos de ciocolata – de cumparat, incalzit, pentru servit

 

Mod de preparare:

Tapeteazâ o forma de chec dle 1 litru cu film alimentar şi presară 25 g alune, intr-un bol bate frişca şi laptele condensat spumă.

Pune jumătate din cantitate în alt bol. Incorporează ciocolata topitâi într-un bol iar în celălalt bol încorporeaază alunele ramase şi caramele

Toarnă în formă jumătate dirn cantitatea cu ciocolată, toarna jumătate din sosul caramel şi i toarnă deasupra jumătate din cantitafitea cu alune.

Repetă procedeul şi dă la congelator 4 ore.

Pentru a servi, răstoarnă parfeul pe platoul de servit, stropeşte cu s sos de ciocolată şi taie felii.

Parfait de ciocolata si caramel

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • parfait de ciocolata

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Asta arata ca o prajitura, si cand zic asta ma refer la Parfait de ciocolata si caramel

  2. Dida Georgescu

    Like

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.