Piept de vita cu varza
PrinteazaPiept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza.
Ingrediente:
- 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jumatate
- 3 morcovi medii, curatati si taiati in bucati de 5 cm
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de zahar brun
- 1 frunza de dafin
- 1,3 kg de piept de vita
- 3 cesti de apa
- 1 sticla bere neagra (330 ml)
- 1 varza mica, taiata fasii
Mod de preparare:
Pune în vas cartofii, morcovii, usturoiul, zahărul şi dafinul. Deasupra aşază pieptul de vită. Toarnă apă şi bere.
Acoperă cu capacul şi găteşte la temperatură mică timp de 8 sau 10 ore.
Adaugă varza cu o oră şi jumătate înainte să opreşti slow-cooker-ul.
Scoate carnea din recipient, înainte de a o tăia felii las-o la răcit, acoperită, aproximativ 5-10 minute.
Aruncă frunza de dafin. Apoi scoate legumele cu o paletă şi serveşte-le alături de carnea de vită.
Piept de vita cu varza
Pofta buna!
Ce bine arata pieptul asta de vita
Bun, bun