Chiftele Crocante de Cartofi cu Legume – Rețetă Vegana și Nutritivă din: cartofi, morcov, dovlecel, ceapa rosie, usturoi, faina integrala, praf de copt, sare, piper, paprika, ulei. Descoperiți o variantă inovatoare a tradiționalelor chiftele de cartofi de post. Această rețetă îmbogățită cu legume oferă un plus de gust și nutrienți, fiind ideală pentru o masă […]
Cartofi copti cu ciuperci
PrinteazaCartofi copti cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, salam cu sunca, branza, sare, piper, smantana, galbenusuri si ulei.
- 700 g cartofi
- 200 g ciuperci proaspete
- 200 g salam cu sunca
- 80 g branza rasa
- sare
- piper
- 250 ml smantana
- 2 galbenusuri
- ulei
Mod de preparare:
Se spală ciupercile, se taie felii şi se călesc în uleiul încins. Se fierb cartofii şi, după ce s-au răcit, se curăţă şi se taie felii.
In tava de copt unsă cu ulei se pune un strat de cartofi, se adaugă salamul tăiat bucăţi şi ciupercile.
Se continuă cu alt strat de cartofi.
Se amestecă smântână cu gălbenuşurile, brânza, sarea şi piperul şi se toarnă amestecul deasupra cartofilor.
Se pune în cuptorul încălzit în prealabil şi se lasă 30 de minute.
Cartofi copti cu ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele Crocante de Cartofi cu Legume – Rețetă Vegana și Nutritivă
Ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi dulci
Ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi dulci din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, suc de lamaie, sare, piper, cartofi dulci. Ingrediente: 500 de grame de ceafă de porc, tăiată în bucăți potrivite 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de rozmarin proaspăt, […]
Pofta buna!
deliciosi pentru cina!