Borş de sfeclă roşie

Printeaza

O reteta delicioasa de bors cu: sfecla, cartofi, morcov, oua, smantana, verdeata, sare, usturoi, castraveti, apa, bors.

Ingrediente:

  • un kilogram şi jumătate de sfeclă
  • 400 g cartofi
  • doi morcovi
  • două ouă
  • 150 g smântână
  • o legătură de verdeaţă
  • sare
  • usturoi
  • castraveţi
  • doi litri de apă
  • un litru de borş

Mod de preparare:

Secla se curăţă, se spală, se dă prin râzătoare şi se pune la fiert în apă cu sare. Când este pe jumătate fiartă se adaugă morcovii, ceapa, cartofii spălaţi, curăţaţi şi tocaţi fin.

Separat se fierbe borşul şi se adaugă în zeamă şi se mai fierbe 10 minute. Separat se bat ouăle cu smântână şi se toarnă în borşul de sfeclă.

 

Pofta buna!

5 comentarii

  1. Borsul de sfecla promit ca-l icnerc

  2. Unul din cele mai bune borsuri

  3. O sa incerc si eu borsul asta

  4. Tare rau borsul asta

  5. Alessia Mantea

    Bun rau borsul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.