Salata de andive Berna

Printeaza

Salata de andive Berna din: andive, cartofi, heringi, otet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g andive
  • 500 g cartofi
  • 3 cepe
  • 2 heringi uscati si afumati
  • 100 ml oet
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati andivele de primul strat de frunze si oparitile 5 minute in apa clocotita cu sare. Fierbeti cartofii in coaja, in apa cu sare, curatati-i si taiati-i in rondele.

Puneti-i intr-un castron mai mare. Taiati andivele in jumatati de lungime, si apoi in felii. Puneti-le in castron.

Coaceti ceapa impachetata in folie, la cuptor. Curatati-o si taiati-o apoi julienne si puneti-o in castron peste celelalte ingrediente. Adaugati bucati de heringi.

Amestecati ingredientele cu grija, pentru a nu le sfarama. Peste ele turnati o vinegreta din otet balsamic, ulei de masline, sare si piper.

Salata de andive Berna

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. notez aceasta reteta, multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.