Salata Birmingham

Printeaza

Salata Birmingham din: cartofi, ceapa, oua, castraveciori murati, sfecla, mustar dijon, salata verde, maioneza, patrunel verde, sare, piper si boia.

 

Ingrediente:

  • 10 cartofi
  • 1 ceapa rasa
  • 2 oua fierte tari
  • 6 castraveciori murati
  • 3 sfecle mici fierte
  • 100 g mustar Dijon
  • 1 salata verde
  • 100 g maioneza
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja, lasati-i sa se raceasca. Apoi curatati-i si taiati-i in rondele.

Adaugati peste ei ceapa rasa, ouale fierte tari si tocate cat mai fin, castraveciorii taiati in cubulete, sfecla taiata in betisoare. Condimentati cu sare, piper, boia si amestecati ingredientele.

Ungeti cu strat gros de mustar o forma rotunda, puneti amestecul de ingrediente in forma si nivelati-l, presandu-l usor.

Lasati-l la frigider pentru 30 de minute. Puneti un strat de frunze de salata pe un platou. Rasturnati salata scoasa din frigider, in asa fel incat partea de pe fundul vasului sa fie deasupra.

Turnati deasupra, peste stratul de mustar, un strat de maioneza. Ornati maioneza cu patrunjelul verde.

 

Salata Birmingham

Pofta buna!

 

 

 

 

Bruschete cu ciuperci sărate și usturoi

Bruschete cu Ciuperci Sărate și Usturoi din: paine integrala, ciuperci, usturoi, ulei de masline extravirgin, unt, sare, piper, cimbru, patrunjel, pecorino.   Ingrediente: 4 felii de pâine integrală sau pâine de casă 200g ciuperci (champignon sau alte ciuperci de preferință) 2 căței de usturoi, tăiați fin 2 linguri de ulei de măsline extravirgin 1 lingură […]

Supa de rosii cu ton

Supa de rosii cu ton din: ton, rosii, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper. Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. un fel de salata orientala dar cu sfecla, hai sa facem si asa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.