Reteta zilei: Muschi de vita la tigaie cu oua si sparanghel
PrinteazaO reteta savuroasa de Muschi de vita la tigaie cu oua si sparanghel din: sparanghel, muschi de vita, cimbru, oua, ulei de masline, sare, piper si parmezan.
Ingrediente:
- 1 buchet sparanghel
- 5-6 bucati muschi de vita
- 2 lingurite cimbru uscat
- 2 oua
- ulei de masline
- sare și piper
- parmezan
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 C. Amestecati sparanghelul cu 1 lingura de ulei de masline, 1/2 lingurita de sare si piper proaspat.
Aranjati intr-un singur strat si se coace 12-15 minute. Se incalzește o tigaie la foc mare. Se condimenteaza fripturile cu sare, piper si cimbru uscat. Se stropesc cu 1 lingurita de ulei de masline pe ambele parți.
Adaugati fripturile in tigaie și gatiti 1-2 minute pe fiecare parte, apoi dati la cuptor pentru 2-3 minute. Scoateți din cuptor și lasati 2 minute sa se odihneasca apoi taiati felii subtiri.
Prajiti oualele in tigaie, adaugati sare dupa gust. Serviti cu parmezan ras.
Muschi de vita la tigaie cu oua si sparanghel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- vita la tigaie
vai cum arata muschiul ala 🙂
Muschi de vita, oaaaa, ce bine arata 🙂
Imi place muschiul de vita facut asa
Eu nu am mancat niciodata sparanghel, nici nu stiu ce gust are
Ce-mi ploua in gura