Lasagna de legume cu sos pesto
PrinteazaLasagna de legume cu sos pesto din: spanac, busuioc, crema de branza, galbenusuri, ardei gras, ciuperci, dovlecei, faina, unt, lapte si sos pesto.
Ingrediente:
- 450 g spanac congelat
- 2 linguri busuioc tocat
- 400 g cremă de brânză
- 2 gălbenuşuri
- sare
- piper
- 500 g ardei gras roşu
- 400 g ciuperci champignon
- 300 g dovlecei
- 2 linguri ulei
- 125 g blat de lasagna
- 2 linguri făină
- 2 linguri unt
- 250 ml lapte
- 3 linguri sos pesto (borcan)
Preparare Lasagna de legume cu sos pesto:
Dezgheţaţi spanacul. Amestecaţi verdeaţa, crema de brânză, sarea şi piperul. Decojiţi ardeiul. Tăiaţi legumele mărunt. Incingeţi cuptorul la 200°C.
Prăjiţi dovlecelul în ulei, apoi condimentaţi-l. în forma de sufleu aşezaţi în straturi legumele, pastele şi brânza.
Preparaţi un sos bechamel din făină, unt, lapte şi pesto, turnaţi-l peste ingredientele din formă şi coaceţi lasagna circa 40 de minute.
Pofta buna!
As incerca o lasagna fara carne sa vad cum e. Nu am mancat pana acum lasagna cu spanac, o sa incerc.