Mix Grill cu muraturi asortate

Printeaza

Mix Grill cu muraturi asortate din: ceafa de porc, ficat de porc, carnati afumat, pastrama de oaie, pulpe de oaie, muraturi asortate, cimbru, ceapa rosie, boia, coriandru, ulei din samburi de struguri, sare si piper.

Ingrediente:

  • 250 g ceafa de porc fara os
  • 250 ficat de porc sau vita
  • 250 g carnati afumati
  • 250 g pastrama de oaie
  • 250 g pulpe de pui dezosate
  • 600 g muraturi asoratate (castraveti, gogosar etc)
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 50 ml ulei din samburi de struguri
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi ficatul în apă rece pentru 10 minute, apoi curăţaţi-l de pieliţă şi tăiaţi-l în feliuţe de circa 1 cm grosime. Tăiaţi ceafa de porc, pastrama şi pulpele de pui în bucăţi potrivite, iar carnaţii tăiaţi-i în segmente de 5cm. Puneţi toate acestea într-un castron şi adăugaţi boiaua, uleiul, coriandrul, piper şi sare, după gust.

Amestecaţi bine, după care acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l la rece pentru 60 de minute. Puneţi cărnurile astfel marinate pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc potrivit, spre mare, până ce se pătrund bine şi se rumenesc fru­mos.

Serviţi Mix Grill-ul fierbinte, imediat ce l-aţi luat de pe grătar, cu garnitură de murături asortate şi ceapă roşie.

Mix Grill cu muraturi asortate

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.