Mix Grill cu muraturi asortate
PrinteazaMix Grill cu muraturi asortate din: ceafa de porc, ficat de porc, carnati afumat, pastrama de oaie, pulpe de oaie, muraturi asortate, cimbru, ceapa rosie, boia, coriandru, ulei din samburi de struguri, sare si piper.
- 250 g ceafa de porc fara os
- 250 ficat de porc sau vita
- 250 g carnati afumati
- 250 g pastrama de oaie
- 250 g pulpe de pui dezosate
- 600 g muraturi asoratate (castraveti, gogosar etc)
- 2 cepe rosii
- 1 lingura cimbru uscat
- 2 linguri boia de ardei dulce
- 1 lingurita coriandru macinat
- 50 ml ulei din samburi de struguri
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi ficatul în apă rece pentru 10 minute, apoi curăţaţi-l de pieliţă şi tăiaţi-l în feliuţe de circa 1 cm grosime. Tăiaţi ceafa de porc, pastrama şi pulpele de pui în bucăţi potrivite, iar carnaţii tăiaţi-i în segmente de 5cm. Puneţi toate acestea într-un castron şi adăugaţi boiaua, uleiul, coriandrul, piper şi sare, după gust.
Amestecaţi bine, după care acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l la rece pentru 60 de minute. Puneţi cărnurile astfel marinate pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc potrivit, spre mare, până ce se pătrund bine şi se rumenesc frumos.
Serviţi Mix Grill-ul fierbinte, imediat ce l-aţi luat de pe grătar, cu garnitură de murături asortate şi ceapă roşie.
Mix Grill cu muraturi asortate
Pofta buna!