Salată cu Papaya: O Delicatesă Plină de Culori și Arome din: papaya, avocado, ceapa rosie, mardei iute, suc de lamaie, frunze de menta, ulei de masline, sare, piper. Aflați cum să pregătiți această delicatesă plină de vitamine și antioxidanți, și descoperiți beneficiile nutriționale ale papaya-ului. Ingrediente (pentru 2 porții): 1 papaya matură, curățată și […]
Salată cu somon si spanac
PrinteazaSalată cu somon si spanac din: somon, spanac, paste, masline, busuioc, usturoi, muguri de pin, parmezan, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g spanac baby proaspăt
- două fileuri de somon
- 250 g paste
- 100 g măsline feliate
- 60 g busuioc proaspăt
- un căţel de usturoi
- 20 g muguri de pin
- 40 g parmezan
- 50 ml ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Busuiocul se spală, se scutură de apă, se taie în bucăţi şi se pune într-un bol.
Se adaugă usturoiul curăţat de foi, mugurii de pin, parmezanul ras, uleiul de măsline şi puţin piper.
Se pasează totul cu un blender, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece până în momentul servirii.
Somonul se spală, se scurge de apă, se condimentează şi se aşază pe o tavă.
Se introduce în cuptor şi se ţine 15-20 de minute la foc potrivit. Se lasa să se răcească şi se rupe bucăţele.
Pastele se fierb în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun într-un bol.
Se adaugă somonul, spanacul spălat şi scurs de apă, măslinele feliate, sosul pesto şi se amestecă.
Salată cu somon si spanac
Salată cu Papaya: O Delicatesă Plină de Culori și Arome
Salata de pepene cu prosciutto
Salata de pepene cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto, menta, otet balsamic, sare, piper, ulei de masline. Salata de pepene cu prosciutto este o combinație sofisticată și surprinzătoare, perfectă pentru o dietă low-carb. Acest amestec unic îmbină dulceața suculentă a pepenelui cu textura sărată și ușor crocantă a prosciutto-ului, creând un contrast gustativ minunat. Este […]
Pofta buna!