Tort de pişcoturi, frişcă si mure
PrinteazaTort de pişcoturi, frişcă si mure
- 4 ouă
- 300 g pişcoturi de şampanie
- 1/2 kg mure
- 2 plicuri gelatină
- 500 g frişcă
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri şi pui gălbenuşurile pe foc într-un vas mic împreună cu zahărul. Amesteci încontinuu până se îngroaşă, lei vasul de pe foc şi-l laşi să se răcească. în acest moment adaugi fructele.
Baţi şi albuşurile spumă şi le combini cu amestecul de galbenusuri si gelatina topita in apa calda. Pe o farfurie intinsa, asezi un strat de piscoturi, apoi crema si tot asa panra temini ingredientele si ultimul strat este de piscoturi.
Il imbraci cu frisca si ornezi cu mure dupa imaginatie.
Tort de pişcoturi, frişcă si mure
Poftă bună!