Rulouri de salată verde cu ficăţei si ciuperci
PrinteazaRulouri de salată verde cu ficăţei si ciuperci
- 400 g ficăţei de pasăre
- 2 fire de ceapă
- 100 g ciuperci
- 1 salată verde
- piper
- 1 linguriţă condiment
- sare
- 50 g unt
Mod de preparare:
Tai bucăţele ficăţeii, apoi îi înăbuşi în unt, adaugi 1 pahar apă fierbinte, ciupercile tocate, ceapa tăiată mărunt, piperul şi condimentul. După 8-10 minute, iei vasul de pe foc, strecori ciupercile cu ceapa şi ficăţeii şi le laşi puţin să se răcească.
Speli salata, îi desfaci frunzele şi pe fiecare pui o parte din compoziţia de ficăţei. Le rulezi pe toate strâns ca să nu se desfacă, le aşezi pe un platou şi le dai la frigider.
Rulourile sunt foarte bune reci, ornate cu felii de roşii.
Poftă bună!