Mazare cu fleica de porc

Printeaza

Mazare cu fleica de porc din: mazare, fleica de porc, morcov, ceapa, boia de ardei, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg mazare congelata
  • 700 g fleica de porc
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fleica în bucăţi potrivite şi puneti-o la foc, într-o cratiţă împreună cu o cană de apă. Luaţi spuma când începe să fiarbă şi lăsaţi la foc mic până când se evaporă toată apa iar carnea începe să se prăjească în grăsimea lăsată.

Adăugaţi ceapa şi morcovul curăţate, spălate şi tocate mărunt. Când acestea s-au înmuiat, puneţi mazărea, boiaua de ardei, mărarul tocat mărunt şi o cană cu apă. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai fiarbă 20 de minute, la foc mic.

Mazare cu fleica de porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.