Bezele cu portocale
PrinteazaBezele cu portocale din: albusuri, portocale, zahar praf si zahar vanilat.
- 6 albusuri
- 4 portocale
- 250 g zahar praf
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Bateţi spumă albuşurile împreună cu 200g zahăr şi zahărul vanilat, apoi cu ajutorul unui poş puneţi mici grămăjoare într-o tavă pe hârtie de copt.
Curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe portocalele. Tăvăliţi-le prin zahărul rămas şi puneţi câte o linguriţă din acest amestec pe fiecare grămăjoară de spumă de albuş.
Puneţi tava în cuptor, la foc mic şi lăsaţi uşa cuptorului întredeschisă. Coaceţi bezelele circa 40-50 de minute sau până când se întăresc.
Pofta buna!
asta mi-am notat-o si eu, chiar trebuie incercate aceste bezele cu portocale