Paste cu sos cremos de brânză și spanac din: paste, frunze de spanac, ceapa, usturoi, smantana, branza gorgonzola, parmezan, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (de preferat fusilli sau penne) 200 g frunze proaspete de spanac 1 ceapă mică, tocată 2 căței de usturoi, tocați 200ml smântână lichidă 100 g brânză […]
Paste cu branza de vaci si nuci
PrinteazaPaste cu branza de vaci si nuci din: paste, branza de vaci, oua nuci, miere unt, smantana si sare.
- 300 g paste
- 300 g branza dulce de vaci
- 3 oua
- 100 g nuci pisate
- 4 linguri miere
- 3 linguri unt
- 4 linguri smantana sau lapte
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti-le de apa.
Ungeti cu unt si miere un vas termorezistent. Asezati in straturi alternative pastele, branza amestecata cu ouale batute cu samntana.
Peste fiecare strat cu branza presarati nuci pisate.
Stratul de deasupra e bine sa fie de paste. Nivelati-l si ungeti-l cu unt si miere.
Puneti vasul la cuptor, la foc potrivit, pana cand incepe sa se rumeneasca preparatul.
Se poate consuma rece si cald.
Paste cu branza de vaci si nuci
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Paste cu branza
Paste cu branza din : unt, faina, ceapa, usturoi, cheddar, smantana, nucsoara, sare, paste. Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri faină 1 ceapă cubulețe 1 cățel de usturoi cubulețe 2 cești cheddar rasă 1 ceașcă smantana 1/2 linguriță nucșoară 1/2 linguriță sare 300gr paste Mod de preparare: Radeti brazna. Fierbeti pastele al dente. Între timp, […]
Pofta buna!