Aspic de Legume Proaspete din: legume, gelatina, supa, sare, piper, patrunjel. Îmbrățișați prospețimea și culoarea cu această rețetă de Aspic, un aperitiv elegant, sănătos și incredibil de răcoritor. Ideal pentru zilele calde de vară sau ca un starter sofisticat în cadrul unor mese festive, aspicul de legume combină textura plăcută a gelatinei cu crocantețea legumelor […]
Pastrav la gratar
PrinteazaPastrav la gratar din: file de pastrav, sare grunjoasa, piper, cimbru, usturoi, ulei de masline, ceapa rosie, salata verde, ardei iute, otet balsamic, miere si patrunjel.
Ingrediente:
- 800 g file de pastrav
- sare grunjoasa
- piper
- cimbru
- 4 catei de usturoi
- 3-4 linguri ulei de masline
pentru salata:
- o ceapa rosie
- o salata verde
- 2 ardei iuti
- 2 linguri otet balsamic
- ulei de masline
- o lingura miere
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
curăţă usturoiul şi se pasează. Se adaugă ulei, cimbru, sare şi piper şi se ung bucăţile de peste.
Intre timp, se curăţă şi se spală ceapa şi salata verde. Oţetul balsamic, mierea, uleiul şi ceapa tocată mărunt se amestecă.
adaugă ardeiul iute, sare şi piper, iar la final se pune salata verde tăiată fin.
Se pun bucăţile de peşte pe grătarul uşor încins.
Se rumenesc uniform şi se servesc cu salata verde.
ornează cu pătrunjel proaspăt.
Pastrav la gratar
Pofta buna!
Ghidul Complet al Dietei pentru Controlul Diabetului: Strategii Eficiente și Alimentație Echilibrată
Ghidul Complet al Dietei pentru Controlul Diabetului: Strategii Eficiente și Alimentație Echilibrată. Controlul diabetului prin alimentație este esențial pentru menținerea nivelurilor de zahăr din sânge în limite sănătoase și pentru prevenirea complicațiilor pe termen lung. Această abordare complexă și detaliată a dietei pentru diabetici oferă nu doar o înțelegere profundă a modului în care alimentația […]
Delicios pastravul asta la gratar