Carnaciori la gratar cu piure de cartofi din: carnaciori picanti, rozmarin, ulei de floarea soarelui, rosii cherry, cartofi, sare, unt, lapte. Ingrediente: 8 carnaciori picanti rozmarin verde 2-3 linguri ulei de floarea soarelui 8 rosii cherry 8 bete pentru frigarui 8 cartofi sare 75 g unt 100 ml lapte fierbinte Mod de preparare: Se […]
Varza cu piureu de cartofi si carnaciori din: ceapa, ulei, varza acra, foi de dafin, boabe de ienibahar, sare, piper, vin alb, cartofi, unt, lapte, nucsoara, zahar si cabanosi. Ingrediente: 1 ceapă 1 lingură ulei 600 g varză acră 2 foi de dafin 5 boabe de enibahar sare piper 250 ml vin alb 600 g […]
Prajeste 750 g carnati asortati conform instructiunilor inscirse pe ambalaj, pana cand se patrund complet. Stropeste-i cu un amestec de miere si mustar; acopera-i cu pastreaza-i la cald. Fierbe si zdrobeste 400 g cartofi si adauga 100 ml lapte, 75 g unt, 2 linguri mustar cu boabe intregi si un praf de sare. Serveste cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.