Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive din: cotlet de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, vin alb. Descoperă secretul preparării unui cotlet de porc suculent și aromat, perfect pentru mesele festive sau o cină specială în familie. Această rețetă îmbină tradiția culinară cu tehnici moderne de gătit, asigurând […]
Cotlet in aluat
PrinteazaCotlet in aluat din: cotlet de porc, aluat, zeama de varza, usturoi, mustar, ou, cimbru, ulei si piper.
- 2 kg cotlet de porc
- 1 foaie aluat de foitaj
- 2 l zeama de varza
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingura cu mustar
- 1 ou
- cimbru
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Fierbe cotletul în zeamă de varză vreo 45 de minute, scurge zeama şi lasă-l să se răcorească.
Intre timp, curăţă usturoiul şi taie căţeii în două dacă sunt prea mari.
Cu vârful unui cuţit ascuţit, fă mici găuri şi împănează carnea cu usturoi.
Unge carnea cu muştar, presară puţin piper şi cimbru.
Ia foaia de aluat şi, pe jumătate din suprafaţa ei, fă mici crestături, din loc în loc.
Pune bucata de carne pe partea de aluat rămasă întreagă şi acoper-o cu cea cu crestături.
Uneşte cele două bucăţi şi pune într-o tavă unsă cu unt.
Unge cu gălbenuşul bătut şi dă la cuptor 25 de minute.
Cotlet in aluat
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]
Pofta buna!
da fiert inainte cotletul merge, ma gandeam cand am citit titlul ca nu se va patrunde in aluat si ca aluatul se va arde