Ruladă de viţel
PrinteazaRuladă de viţel din: pulpa de vitel, oua, mustar, cimbru, sare, piper, ulei, vin alb.
- 1 bucată de pulpă de circa 1 kg
- 6-8 ouă
- 2-3 linguri de muştar
- cimbru
- sare
- piper
- ulei
- un pahar de vin alb
Mod de preparare:
Pui întâi ouăle să fiarbă în apă rece cu sare şi le laşi să fie puţin moi, dar nu cleioase. Cu un bătător pentru came frăgezeşti şi întinzi bucata de carne pe care o ungi cu un strat subţire de muştar şi o presari cu cimbru, sare şi piper.
Cureţi ouăle de coajă şi aşa întregi le aşezi frumos pe bucata de came, înfăşori şi legi cu aţă de bumbac. Pui totul într-o tavă cu ulei, vin şi puţină apă şi dai la cuptor.
Nu uiţi ca din când în când s-o stropeşti cu zeama din tavă. Scoţi aţele şi o tai felii cu un cuţit bine ascuţit, iese o bunătate!
Ruladă de viţel
Poftă bună!
Incoming search terms:
- rulada de vitel
A iesit buna rulada de vitel?