Gazpacho din: rosii, sare cu aroma de telina, ardei iute, patrunjel, piper, vodca si sucul de lamaie.
Ingrediente:
500 g rosii
1⁄2 lingurita sare cu aroma de telina
1⁄2 ardei rosu iute, maruntit
patrunjel tocat
piper macinat
50 ml vodca
sucul de la 1⁄2 lamaie
Mod de preparare:
Amesteca intr-un robot 500 g rosii bine coapte, taiate jumatati si fara seminte, 1/2 lingurita sare cu aroma de telina, 1/2 ardei rosu iute, maruntit, patrunjel tocat, piper proaspat macinat, 50 ml vodca si sucul de la 1/2 lamaie.
Gazpacho cu creveti din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie jumatate de ceapa […]
Gazpacho cu fructe de mare din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie […]
Gazpacho cu ardei din: rosii, ardei, usturoi, castraveti, ceapa, oregano, paine, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de roşii 1 ardei gras roşu 2 castraveţi medii 2 căţei de usturoi 1 ceapă mică oregano paine sucul de la 1 lămâie ulei sare şi piper verdeata Mod de preparare: Pasăm 1 kg de roşii, 1 […]
Gazpacho de fructe din: portocale, grepfrut, banana, tarate. Ingrediente: 4 portocale mari zemoase 2 grepfruturi roz 1 banană 1 lingură de tărâţe de ovăz Mod de preparare: Stoarceri portocalele şi grepfruturile. Curăţaţi banana si tăiati-o rondele. Daţi totul, împreună că tărâţele de ovăz, la mixer până obţineţi un amestec omogen şi cremos. Serviri în castronase. […]
Gazpacho verde cu ardei din: castravete, ardei, avocado, iaurt, ceapa, arpagic, usturoi, ulei, otet, tabasco, sare, piper, menta. Ingrediente: 1 castravete 1 ardei gras galben 1 avocado copt 250 g iaurt simplu o legătură de ceapă verde o legătură arpagic 2 căţei de usturoi 3 linguri de ulei de măsline 2 linguri de oţet din vin […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Asta e una din cele mai renumite supe