Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor
PrinteazaFrigarui de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, sare, piper si rozmarin.
- 1/2 kg pulpa porc
- 1/2 kg ciuperci
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Taiem carnea de porc cubulete potrivite ca marime.
Curatam ciupercile si pe bete de frigarui, alternand o bucata de carne, o ciuperca si tot asa pana se umple frigaruia.
Le condimentam cu sare, piper si rozmarin, apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc iute.
Dupa aproximativ 30 minute indepartam folia de aluminiu si bagam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.
Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Pofta buna!
Sa-mi pregatesti si mie niste frigarui ca vin acum 😛