Rulouri din carne de porc

Printeaza

Rulouri din carne de porc din: pulpa de porc, bacon, oregano, rozmarin, sare, piper si vin alb.

Ingrediente:

  • 1/2 kg pulpa porc
  • 6 felii bacon
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Rulouri din carne de porc: Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de snitele condimentam cu sare si piper si asezam deasupra feliile de bacon.

Rulam strans, sub forma unui rulou, si taiem felii groase de doua degete cu un cutit foarte bine ascutit. Le prindem cu o scobitoare si le lasam deoparte.

Asezam rulourile in tava. Adaugam oregano si rozmarin si turnam deasupra vin alb amestecat cu apa. Dam la cuptor la foc iute. Cand sunt putin rumene, sunt gata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie. Ingrediente: 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare) 1 lămâie, feliată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 lingură de ulei de măsline extra virgin 1 linguriță de rozmarin uscat Sare și piper negru, după […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.