Cornulete cu morcovi

Printeaza

Cornulete cu morcovi din: faina, margarina, morcovi, coaja de portocala, scortisoara, fructoza si migdale.

Ingrediente:

  • 200 g faina
  • 100 g margarina
  • 100 g morcovi rasi
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 praf scortisoara macinata
  • 1 lingura rasa fructoza
  • 150 g migdale curatate si macinata

 

Mod de preparare:

Se stoarce sucul de mor­covi. Se cerne făina pe plan­şetă; se adaugă cubuleţe de margarina, morcovii storşi şi celelalte ingredientele, în afară de migdale.

Se frământă un aluat omo­gen, se înfăşoară în folie şi se lasă să se odihnească la răcoare cea 1 oră.

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se modelează cornulete din aluat şi se tăvă­lesc prin migdale măcinate; se aşază într-o formă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc la cuptor cea 15-18 min. Se scot înainte de a apuca să se rumenească.

Cornulete cu morcovi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. morcovul cred ca le da o culoare frumoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.