Reteta zilei: Fursecuri de sarbatori

Printeaza

Fursecuri de sarbatori din: zahar, unt, oua, extract de vanilie, extract de migdale, faina, praf de copt si sare.

Fursecuri de sarbatori

Fursecuri de sarbatori

 

Ingrediente:

  • 2 cesti de zahăr
  • 1 1/2 cesti unt nesarat, la temperatura camerei
  • 4 oua la temperatura camerei
  • 3/4 lingurita extract de migdale
  • 3/4 lingurite extract de vanilie
  • 5 cupe faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita de sare

 

Mod de preparare:

Se taie untul cubulete si pune intr-un bol mare. Adăugati zahărul. Bateti untul cu zaharul pana obtineti aluatul pufos.

Fursecuri de sarbatori

Incorporati oualele, extract de migdale si extract de vanilie si bateti din nou. Se incorporeaza faina, praful de copt si sarea si bateti bine.

Acoperiti aluatul cu folie de plastic si puneti la rece timp de cel putin 1 ora.

Fursecuri de sarbatori

Incalziti cuptorul la 200C. Intindeti aluatul. Puneti faina dedesubt pentru a evita lipirea acestuia. Cu ajutorul formelor faceti fursecurile.

Puneti pe foaie de copt in cuptor. Coaceti 6-8 minute. Scoateti din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Fursecuri de sarbatori

Dupa preferinta se pot glazura, insa nu inainte de a fi complet racite.

Fursecuri de sarbatori

Fursecuri de sarbatori

Fursecuri de sarbatori

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    Fursecurile astea arata foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.