Mancare de vinete

Printeaza

 Mancare de vineteMancare de vinete

Ingrediente:

  • 2-3 vinete
  • 3-4 roşii
  • 5-6 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli vinetele şi roşiile, cureţi vinetele pijama (o parte de coajă o cureţi, o parte nu), le tai cubuleţe şi le pui să se călească într-un ceaun cu ulei încins, pe foc mic.

Ai grijă să amesteci mereu cu o lingură de lemn, să nu se lipească. între timp, dai roşiile pe râzătoare, cureţi usturoiul şi-l pisezi. Când vinetele sunt bine pătrunse, pui roşiile şi mai laşi 10 minute să se călească împreună.

Pui apoi o parte din usturoiul pisat, amesteci, potriveşti gustul de sare şi iei ceaunul de pe foc. După câteva minute adaugi şi usturoiul rămas.

Mancare de vinete

Mancare de vinete

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Buna mancarica de vinete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.