Garnitura: Cartofi gratinaţi

Printeaza

Cartofi gratinaţi din: cartofi, usturoi, smantana, sare, piper si nucsoara.

Ingrediente:

  •  1 cartofi rosii
  • 2 catei de usturoi
  • circa 600 g smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 175°C. Se unge o formă rotundă şi plată. Se unge fundul formei cu smântână. Se aşază deasupra stra­turi de felii de cartofi, ca ţiglele pe acoperiş.

Se amestecă smântână cu sare, piper, nucşoară şi usturoi. Se toarnă între feliile de cartofi, apoi peste ele. Se coace gratinul cea 50 minute.

Cartofi gratinaţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.