Pulpă de curcan marinată

Printeaza

Pulpă de curcan marinată din: pulpa de curcan, faina, iaurt, cascaval, smantana, cartofi, boia, piper, condiment si sare.

Ingrediente:

  •  kg pulpa de curcan
  • 200 g faina
  • 200 g iaurt
  • 100 g cascaval
  • 100 ml smantana dulce
  • 5-7 cartofi
  • boia iute
  • piper
  • condiment
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă iaurtul cu un praf de sare, piper, boia iute şi condiment. Spală carnea şi pune-o la marinat, la rece, în acest amestec, de seara până dimineaţa.

Scoate carnea din frigider, dă-o prin făină, pune-o la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie-pergament şi las-o 20-25 de minute la foc mic. In ultimele zece minute, dă focul mai tare pentru a se rumeni.

Intre timp, spală cartofii, taie-i în jumătăţi şi pune-i (în coajă) la cuptor. Când s-au copt (încearcă-i cu scobitoarea: dacă intră uşor înseamnă că sunt gata), pregăteşte um­plutura.

Scoate miezul cartofilor cu o lingură, pasează cu furculiţa şi amestecă piureul cu smântână dulce.

Umple jumătăţile de cartofi, presară caşcaval ras şi dă la cuptor zece minute. Serveşte pulpa de curcan cu cartofi umpluţi.

 

Pulpă de curcan marinată

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. cel mai mult imi place pieptul de curcan, probabil pulpa de curcan marinata are un gust bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.