Tochitura taraneasca
PrinteazaTochitura taraneasca din: suc de rosii, carne tocata de porc, carnati afumati, fasole boabe, ceapa, morcov, vin, ulei, piper si concentrat de legume.
- 150 ml suc de rosii
- 500 g carne tocata de porc
- 2 carnati afumati
- 1 cana cu fasole boabe
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cescuta cu vin
- ulei
- piper
- 2 lingurite concentrat de legume
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o speli, o tai mărunt şi o căleşti în ulei împreună cu morcovul. Adaugi carnea tocată mărunt şi laşi să se înăbuşe bine. Din când în când stropeşti carnea cu vin. Când carnea este bine pătrunsă, pui rondele de cârnaţi rumenite separat şi boabele de fasole fierte în apă cu 2 linguriţe de concentrat de legume.
Torni sosul de roşii şi potriveşti gustul cu sare şi cu piper. Laşi la cuptor să dea în câteva clocote. La final, aromatizezi cu puţin cimbru verde sau rozmarin.
Tochitura taraneasca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tochitura taraneasca
O tochitura delicioasa
familia mea adora tochitura
mama ce pofta mi-ai facut
as manca niste tochitura taraneasca 🙂