Legume la cuptor cu vinegreta
PrinteazaLegume la cuptor cu vinegreta din: sfecla rosie, pastarnac, morcovi, usturoi, frunze de dafin, ulei de masline si otet balsamic.
- 400 g sfecla rosie, cruda, curata si taiata sferturi
- 300 g pastarnac, curatat si taiat in jumatati, pe lung
- 400 g morcovi, taiati sferturi
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 2 frunze de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 6/200C. Pune toate legumele, usturoiul si frunzele de dafin intr-o tava de copt, stropeste cu ulei si otet, asezoneaza. Amesteca si coace 45 de minute pana se inmoaie.
Legume la cuptor cu vinegreta
Pofta buna!
Incoming search terms:
- legume la cuptor
as pune si niste ardei rosu 🙂
zic ca-s bune legumele la cuptor cu vinegreta, adica sunt sigura ca-s bune 🙂
vinegreta se face cu 3 linguri de ulei si 1 lingura de otet, altfel iese prea acra 😉