Tort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos
PrinteazaTort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos din: unt, biscuiti cu cocos, gelatina, capsuni, branza de vaci, smantana, suc de fructe, zahar brun, pepene verde, mango fulgi de cocos si fistic.
- 125 g unt
- 225 g bicuiti cu cocos
- 9 foi gelatina
- 400 g capsuni
- 600 g branza de vaci
- 200 g smantana
- 200 ml suc de fructe
- 75 g zahar brun
- 1 felie de pepene verde
- 1 mango
- fulgi de cocos si fistic
Mod de preparare:
Se topeşte untul. Pe un platou de tort se montează inelul unei forme de tort (0 26 cm). Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul; se aşază în inel, ridicând o margine înaltă, şi se dă la frigider cea 30 min. 2 Se înmoaie gelatina. Se taie felii 250 g căpşuni.
Se amestecă brânza de vaci cu smântână, zahăr şi suc de fructe. Se storc foile de gelatină, se dizolvă şi se înglobează. Crema şi căpşunile se aşază pe blat şi se dă tortul la frigider cea 4 ore. Se taie bucăţi pulpa de pepene, restul de căpşuni şi fructul de mango şi se decorează tortul. Se presară fulgi de cocos şi fistic.
Tort Tutti-frutti cu blat din biscuiti cu cocos
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tort cu branza de vaci si fructe
un fel de tarta, ft buna
o sa-l fac si eu, m-am saturat de retetele mele de tort
Nu am mai auzit de tortul asta tutti-frutti