Piept de pui in sos de mustar
PrinteazaTopeste un cub de unt intr-o tigaie, adauga 1 ceapa mare, taiata rondele, si caleste-o la foc potrivit 10 minute. Scoate ceapa pe o farfurie, mareste flacara, adauga 4 bucati piept de pui, dezosate, dar cu piele si 500 g cartofi noi; prejeste-le pana se rumenesc bine.
Intoarce puiul, adauga ceapa calita si toarna 150 ml vermut sau vin alb dulce. Lasa sa fiarba 1 minute, apoi adauga 200 ml supa de pui fierbinte, facut din concentrat de pui, si 150 g fenicul, taiat rondele mici. Acopera si fierbe la foc mic 20 de minute. Adauga 150 ml smantana, 100 g masline verzi, fara samburi si feliate, 2 linguri patrunjel tocat si 1 lingua mustar de Dijon. Incalzeste bine.
Piept de pui in sos de mustar
Pofta buna!
Arata delicios
imi place sosul de mustar, am facut intr-o seara si n-a mai ramas nimic
e bun sosul cu mustar, cu piept de pui se potriveste foarte bine
Sosul face toata reteta 🙂