Supă de linte (Bulgaria)

Printeaza

Lintea se fierbe în apă cu sare timp de 20-25 de minute. Uleiul se încinge într-o tigaie, adăugăm ţelina, ceapa şi morcovii şi se ţine pe foc 10 minute. Adăugaţi lintea, roşiile, usturoiul, asezonaţi cu sare, piper şi chubritsa (condimente specifice).

Supă de linte

Supa_de_linte

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. buna reteta bulgarilor

  2. nu am mancat linte, tot aud de linte, uite o sa fac si eu 🙂

  3. Adriana Valentina

    Asta chiar nu-mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.