Iaurt de capra cu briose

Printeaza

Iaurt de capra cu briose din: faina, galbenusuri, oua, lapte, zahar, unt, sare, miere, drojdie de bere, vanilie, coaja de lamaie, coaja de portocala si iaurt de capra.

Ingrediente:Iaurt_de_capra_cu_briose

  • 1,2 kg faina
  • 5 galbenusuri
  • 6 oua mari
  • 300 ml lapte
  • 360 g zahar
  • 350 g unt
  • 18 g sare
  • 2 linguri de miere
  • 18 g drojdie proaspata de bere
  • 1 baton de vanilie sau o lingurita de esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie si o portocala
  • iaurt de capra

 

Mod de preparare:

Se prepară maiaua. Se prepară aluatul classic, cu maia, făină, unt topit, zahăr, ouă, miere, vanilie, lapte. Se frământă, după care se lasă la crescut 1 oră apoi se adaugă fructele confiate şi stafidele. Se amestecă bine încă 15 minute după care se pune la crescut direct în forma de coacere, formă tapetată cu hârtie perga­ment.

Se introduce în cuptorul preîncălzit, la 200°C, 45-50 min. Pentru un mic dejun săţios, puteţi consuma brioşe cu iaurt de capră.

Iaurt de capra cu briose

Iaurt_de_capra_cu_briose

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.