Friptura gustoasa de porc marinata
PrinteazaFriptura gustoasa de porc marinata din: patrunjel, tarhon, usturoi, coaja de lamaie, fileuri de ansoa, ulei de masline si pulpa de porc.
- 1 legatura de patrunjel, doar frunzele
- cateva fire de tarhon (frunzele)
- 3 catei de usturoi, curatati
- coaja rasa de la 2 lamai
- 3 fileuri de ansoa in ulei
- 3 linguri ulei de masline
- 1 kg pulpa de porc, fara os
Mod de preparare:
Marunteste intr-un robot ierburile, usturoiul, coaja de lamaie, ansoa si uleiul cu sare si piper. Indeparteaza grasimea de pe carnea de porc. Taie carnea felii si bate-o pe lungime ca sa aiba o grosime uniforma. Freaca bine carnea pe toate partile cu ingredientele pentru marinata.
Frige pe gratar, timp de 20 de minute, apoi intoarce si mai frige cam 15 minute, pana ce carnea e bine patrunsa. Infasoara in folie si lasa sa stea cam 20 de minute inainte de a o servi.
Friptura gustoasa de porc marinata
Pofta buna!
da, am facut si eu, e foarte frageda
mi-a lasat gura apa friptura asta
n-am mai auzit de friptura de porc marinata, probabil ca-i buna