Supă de curcan cu tăieţei cu ou
PrinteazaSupă de curcan cu tăieţei cu ou din: supa de pui, morcovi, taitei cu ou, carne de curcan, mazare si ceapa verde.
- 1,2 litri supa de pui
- 4 morcovi mici, curatati si tocati
- 140 g taitei medii cu ou
- 200 g carne de curcan gatita, rupta in bucati
- 200 g mazare congelata
- 1 legatura ceapa verde tocata, cu radacinile si frunzele separate
Mod de preparare:
Se fierbe supa şi se adaugă morcovii. Se fierb timp de 4 minute, apoi se adaugă tăieţeii şi se fierb la foc mic timp de 3 minute. Se adaugă carnea de curcan, mazărea şi rădăcinile de ceapă verde, se lasă să se încălzească 1 minut sau până se pătrund. Se pune cu polonicul în farfurii, se presară frunzele de ceapă pe deasupra pentru servire.
Supă de curcan cu tăieţei cu ou
Pofta buna!
imi place mult supa, in general
Supa asta de curcan pana si mie imi face cu ochiul
Supa de curcan este delicioasa!