Tocana din piept de vita cu vin din: piept de vita, ceapa, telina, vin, ulei, faina, cartofi, dafin, sare, piper. Ingrediente: 600 g piept de vită 2 cepe 2 fire ţelină 200 ml vin o lingură ulei o lingură făină un litru apă 5 cartofi o foaie dafin câteva fire pătrunjel sare piper Mod […]
Tocana din organe
PrinteazaTocana din organe din: carne de porc, limba de porc, ficat, rinichi, cartofi, ceapa, faina, morcov, supa, foi de dafin, patrunjel, ulei si sare.
- 500 g carne de porc
- 1 limbă de porc
- 500 g ficat
- 2 rinichi
- 3-4 cartofi
- 3 cepe
- 50 g făină
- 1 morcov
- 700 ml supă
- 2 foi de dafin
- pătrunjel
- ulei
- sare
Preparare:
Opăreşte rinichii, scoate-le grăsimea, după care taie-i fâşii. Fierbe limba cu sare şi dafin. Indepărtează pieliţa şi tai-oîn bucăţi. Taie ficatul cubuleţe, tăvăleşte-l prin făină şi prăjeşte-l în ulei. Căleşte ceapa.
Adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe şi condimentată cu sare. După ce s-a rumenit puţin, stinge cu supa de legume sau carne. Adaugă rondele de morcov şi cubuleţe de cartof.
Pune apoi rinichii, limba şi ficatul. Presară sare şi dă la cuptor pentru 20-30 de minute. La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Pofta buna!
Tocana de linte cu fasole neagra
Tocana de linte cu fasole neagra din: linte, ulei de masline, ceapa, ardei rosu, usturoi, praf de chili, oregano, chimen, piper cayenne, sare, rosii cu ardei iute, fasole neagra, coriandru. Ingrediente: 1 ½ cesti linte 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 ardei rosu, cuburi 2 linguri de usturoi tocat 3 linguri de praf […]
Tocana de vita cu paste
Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou. Ingrediente: 6 felii de bacon, fierte și tocate 1kg carne de vita, cuburi 1/4 ceasca făină 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tocanita de organe de miel
Suna interesant o tocana cu organe de porc. O sa incerc si eu.