Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză

Printeaza

Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză din: varza de bruxelles, supa, rosii, sare, piper, nucsoara, oregano, branza gouda si bacon.

Ingrediente:Sufleu_cu_varza_de_Bruxelles_si_brânza

  • 750 g varza de bruxelles
  • 125 ml supa
  • 300 g rosii
  • sare
  • piper
  • nucsoara macinata
  • 1/4 legatura oregano
  • 100 g branza gouda
  • 150 g bacon taiat rondele

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte varza şi se opăreşte cea 3 minute în supă. Se spală roşiile, se crestează în cruce, se cufundă în apă fierbinte, se îndepărtează coaja, apoi se taie cuburi. Se încălzeşte cuptorul la 200°C. Se amestecă roşiile cu varza şi se condimentează cu sare, piper şi puţină nucşoară.

Se curăţă oregano şi se adaugă în mâncare. Se taie brânza felii mici. Se unge cu unt o formă termorezistentă şi se toarnă legumele. Se aşază baconul şi brânza, apoi se dă totul cea 20 de minute la cuptor, până ce brânza devine galben-aurie.

Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză

Sufleu_cu_varza_de_Bruxelles_si_brânza

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. delicioasa, se aproba 🙂

  2. ma bate gandul sa fac si eu

  3. as incerca si eu acest sufleu cu varză de Bruxelles si brânză, nu prea stiu retete cu varza de Bruxelles

  4. sufleul asta arata delicios

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.