Lipii cu peste si urda

Printeaza

Amestecă 250 g ricotta (urdă) cu 2 linguri capere, câteva fire de mărar tocat, coaja de la 1 lămâie şi zeama de la 1/2; asezonează cu piper negru. Intinde umplutura pe 6 lipii, lăsând cam o treime din suprafaţă neacoperită. Aşază peste 150 g fileuri de somon, apoi înfăşoară bine lipia. Impachetează în hârtie şi dă la răcit.

Lipii cu peste si urda

Lipii_cu_peste_si_urda

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu ricotta

2 comentarii

  1. cu siguranta sunt delicioase

  2. Lipii cu peste si urda, tare rau combinatia asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.