Tartă cu legume, kaizer şi ou

Printeaza

Tartă cu legume, kaizer şi ou din: pastarnac, varza de bruxelles, conopida, sare, suc de lamaie, smantana dulce, smantana, branza, oua, patrunjel, piper, foitaj si kaizer afumat.

Ingrediente:Tarta_cu_legume_kaizer_si_ou

  • 300 g pastarnac
  • 100 g varza de bruxelles
  • 1 conopida
  • sare
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 200 g smantana dulce
  • 100 g smantana fermentata
  • 2 linguri amidon
  • 200 g branza rasa
  • 4 oua
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • piper
  • 1 pachet foitaj (rotund)
  • 50 g kaizer afumat

 

Mod de preparare:

Se curăţă păstârnacul, se taie felii de 3 cm grosime, se taie varza de Bruxelles şi se despart bucheţelele de conopidă. Se opărăsc varza şi conopida 6-8 minute în apă cu sare. După 4 minute se adaugă şi păstârnacul, apoi se scurge totul şi se pune în apă cu suc de lămâie.

Se încălzeşte cuptorul la 200°C. Se amestecă smântână dulce, smântână fermentată, amidonul, brânza, ouăle, pătrunjelul, sarea şi piperul.

Se tapetează cu hârtie pentru copt o formă de sufleu (0 26 cm), se aşază foitajul, se lasă o margine mai înaltă, se aşază legumele, amestecul cu ouă şi kaizerul apoi se dă totul 40 de minute la cuptor.

Tartă cu legume, kaizer şi ou

Tarta_cu_legume_kaizer_si_ou

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu sa gust din tarta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.