Muschi de porc in aluat

Printeaza

Muschi de porc in aluat din: muschi de porc, unt, ciuperci, ceapa, vin rosu, smantana, pate pasare, aluat, galbenusuri, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Muschi_de_porc_in_aluat

  • 1,5 muschi de porc
  • 5 linguri unt
  • 500 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 80 ml vin rosu
  • 3 linguri smantana
  • 125 g pate pasare
  • 800 g aluat patiserie
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tocată în două linguri de unt, mărunt şi laşi, la foc potri­vit, până scade zeama lăsa­tă de ciuperci. Adaugi vi­nul, smântână şi laşi până scade, amestecând des. Dai vasul deoparte, condimen­tezi cu sare şi piper, după gust, presari pătrunjelul tocat şi laşi să se răcească.

Condimentezi muş­chiul cu sare şi piper şi îl rumeneşti în trei linguri de unt pe toate părţile, la foc iute. Intinzi puţin 600 g din aluat în dreptunghi, amestecul de ciuperci   şi pui muşchiul de vită uns cu pateul de pasăre. Din restul de aluat, faci diver­se decoruri.

Rulezi, dar nu foar­te strâns. Presezi bine marginile, ca să nu se desfacă, lipeşti decoruri­le, ungi cu gălbenuşuri­le bătute şi aşezi într-o ta­vă unsă. Coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de mi­nute, până devine auriu, închizi focul şi laşi încă 10 minute în cuptor.

Muschi de porc in aluat

Muschi_de_porc_in_aluat

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Muschiul asta o sa-l incerc si eu, sa vad ce iese, poate gresesc

  2. Andrei Constantinescu

    Imi place muschiul de porc facut asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.