File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de […]
Vitel cu morcovi noi
PrinteazaVitel cu morcovi noi din: morcovi noi, muschi de vitel, ulei, unt, ceapa verde, patrunjel, sare si piper.
- 6 morcovi noi
- 600 g muschi de vitel
- 50 ml ulei
- 50 g unt
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi morcovii, spălaţi-i şi puneţi-i la fiert cu puţină sare.
Intre timp, curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o.
Tăiaţi muşchiul în felii de circa 3cm grosime şi frigeţi-le pe un grătar încins câte 1 minut pe fiecare parte, la foc mare.
Scoateţi carnea pe un platou şi puneţi pe fiecare feliuţă câte un cubuleţ de unt.
Presăraţi cu sare şi piper, după gust, acoperiţi şi păstraţi la cald.
Incingeţi într-o tigaie mare uleiul şi adăugaţi ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, apoi, după 1 minut, puneţi morcovii fierţi, tăiaţi în rondele sau iăsaţi-i întregi, dacă sunt mai mici.
Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să se călească la foc mare 2-3 minute.
Serviţi feliile de muşchi calde, cu garnitură de morcovi presăraţi cu pătrunjel tocat.
Vitel cu morcovi noi
Pofta buna!
poate iti place si:
File de vitel in foitaj
File de vitel in foitaj din: foitaj, ardei, file de vitel, sare, piper, spanac, file de porc, bacon, ou. Carnea de vitel este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale esențiale. Conține în mod natural fier, zinc, vitaminele B și alte substanțe nutritive importante pentru funcționarea optimă a corpului. Ingrediente: […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi de vitel
- muschiulet de vitel
- muschi vitel
Delicioasa reteta de vitel cu morcovi, pur si simplu delicioasa