Muşchiuleţ de porc împletit

Printeaza

Muşchiuleţ de porc împletit din: muschiulet de porc, ceapa verde, cascaval, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_împletit

  • 2 muschiuleti de porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 100 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi muşchiuleţii de pieliţe şi tendoane, spălaţi-i şi stergeţi-i cu şerveţele. Tăiaţi muşchiuleţii în două părţi egale, pe lungime.

Crestaţi apoi la partea de la la interior fiecare jumătate de muşchiuleţ şi presăraţi-i cu sare şi piper. Tăiaţi caşcavalul în bastonaşe şi puneţi-le în tăieturile din muşchiuleţ.

Infăşuraţi apoi fieca­re jumătate de muşchiuleţ în frunze de ceapă verde, după care împletiţi câte douăjumătăţi.

Ungeţi-le cu ulei şi puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt.

Puneţi tava la cuptor şi coaceţi la foc potrivit spre mare până când carnea este bine pătrunsă şi frumos rumenită.

Serviţi muşchiuleţul fier­binte cu o garnitură la alegere.

Muşchiuleţ de porc împletit

Muschiulet_de_porc_împletit

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine muschiuletul de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.