Muşchiuleţ de porc împletit
PrinteazaMuşchiuleţ de porc împletit din: muschiulet de porc, ceapa verde, cascaval, ulei, sare si piper.
- 2 muschiuleti de porc
- 2 legaturi ceapa verde
- 100 g cascaval
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi muşchiuleţii de pieliţe şi tendoane, spălaţi-i şi stergeţi-i cu şerveţele. Tăiaţi muşchiuleţii în două părţi egale, pe lungime.
Crestaţi apoi la partea de la la interior fiecare jumătate de muşchiuleţ şi presăraţi-i cu sare şi piper. Tăiaţi caşcavalul în bastonaşe şi puneţi-le în tăieturile din muşchiuleţ.
Infăşuraţi apoi fiecare jumătate de muşchiuleţ în frunze de ceapă verde, după care împletiţi câte douăjumătăţi.
Ungeţi-le cu ulei şi puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt.
Puneţi tava la cuptor şi coaceţi la foc potrivit spre mare până când carnea este bine pătrunsă şi frumos rumenită.
Serviţi muşchiuleţul fierbinte cu o garnitură la alegere.
Muşchiuleţ de porc împletit
Pofta buna!
Arata bine muschiuletul de porc