Buseuri cu cod si chorizo
PrinteazaBuseuri cu cod si chorizo din: mazare, menta, smantana, cod, ulei, chorizo si lamaie.
- 50 g mazare
- 1 lingura menta
- 2 linguri smantana
- 300 g cod, taiat cuburi
- 1/2 lingura ulei
- 225 g chorizo, taiat felii
- sferturi de lamaie pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180 C. Fierbe mazărea 3 min şi apoi scurge de lichid.
Mărunţeşte în tocătorul electric şi combină cu menta şi smântână; potriveşte gustul de sare şi piper. Unge peştele cu uleiul şi aşază-l în tava de copt.
Dă la cuptor 7 min până când se pătrunde. încinge un vas larg şi prăjeşte salamul picant până când devine crocant.
Infige pe fiecare scobitoare şi stropeşte cu sosul de mazăre şi serveşte cu felii de lămâie.
Buseuri cu cod si chorizo
Pofta buna!
Tare as vrea sa incerc si eu buseurile astea